Nieuwe samenwerkingspartner Thermae 2000

Thermae 2000 is één van de grootste en bekendste wellness centra van Nederland, gelegen in het Limburgse Valkenburg aan de Geul. Met binnenbaden, buitenbaden, talloze (panorama) sauna’s, whirlpools, rustruimtes, belevingen, meerdere restaurants, het paramedisch centrum, de beauty salon en het wellness hotel heeft Thermae 2000 alles in huis om een gehele dag, of meerdere dagen, door te kunnen brengen. Ledenorganisaties die aangesloten zijn bij JeS mogen hun leden voorzien van een scherp aanbod voor een dagentree of een hotelarrangement.

Lees ook deze artikelen

Een succesvolle tweede JeS bijeenkomst in Huizen

Een smakelijke samenwerking: JeS verwelkomt Vers aan Tafel

Ledendagen Toverland

Inspirerende JeS bijeenkomst in het prachtige Huizen

Het ontstaan van JeS ledennetwerk

BBrain gaat samenwerking aan met JeS