Inspirerende JeS bijeenkomst in het prachtige Huizen

Op woensdag 17 mei is het ledennetwerk van JeS weer samengekomen, ditmaal in het prachtige Huizen. En de omgeving, die was zeer inspirerend. Op de agenda stond namens de werkgroep Kennisdeling een interactieve sessie onder leiding van Miriam de Kleijn over Positieve Gezondheid.

We gingen tijdens de sessie dieper in over de betekenis van Positieve Gezondheid, wat het voor iemand kan betekenen en hoe je het kunt toepassen in de praktijk. Om feeling te krijgen bij woorden zoals kwaliteit van leven en zingeving hebben we, ieder individueel, het spinnenweb ingevuld om vervolgens hierover in gesprek te gaan. Die gesprekken die vonden plaats in de zeer inspirerende omgeving, want kijk zelf een? Hier zou je toch het liefste iedere dag willen vergaderen!

Voor de volgende bijeenkomst staat op de planning hoe we Positieve Gezondheid kunnen implementeren binnen een Ledenorganisatie. Op welke wijze informeer je leden over de termen en hoe kun je dit het beste aanpakken?

Tevens hebben we tijdens dit overleg afscheid genomen van onze voorzitter Martin Plant. Wij willen hem ontzettend bedanken voor zijn inzet, hij was een fantastische voorzitter en heeft mede het oude ‘LSMO’ nieuw leven in geblazen!

Lees ook deze artikelen

Een succesvolle tweede JeS bijeenkomst in Huizen

Een smakelijke samenwerking: JeS verwelkomt Vers aan Tafel

Ledendagen Toverland

Het ontstaan van JeS ledennetwerk

BBrain gaat samenwerking aan met JeS

Nieuwe samenwerkingspartner Thermae 2000