Een succesvolle tweede JeS bijeenkomst in Huizen

Op woensdag 11 oktober waren we voor de tweede keer te gast in Huizen. Deze middag is er verder gesproken over het onderwerp Positieve Gezondheid; een vervolg op de interactieve sessie van Miriam de Kleijn in mei.

In deze vervolgsessie gingen we aan de slag met het uitwerken van de zes verschillende pijlers van Positieve Gezondheid: lichaamsfuncties, mentaal welbevinden, zingeving, kwaliteit van leden, meedoen en dagelijks functioneren. Iedere groep kreeg één pijler om mee aan de slag te gaan, met als doel een concreet concept uit te werken voor de ledenorganisaties. Deze concepten werden ter inspiratie aan de hele groep gepresenteerd.

Tijdens deze bijeenkomst hebben we Gert Walhof van Espria Ledenvereniging mogen verwelkom binnen het JeS netwerk. Tevens hebben we ook afscheid genomen van Rik Ottink van Livio. Hij was een ‘LSMO’ lid van het eerste uur en willen hem daarom bedanken voor zijn jarenlange bijdrage.

Lees ook deze artikelen

Een smakelijke samenwerking: JeS verwelkomt Vers aan Tafel

Ledendagen Toverland

Inspirerende JeS bijeenkomst in het prachtige Huizen

Het ontstaan van JeS ledennetwerk

BBrain gaat samenwerking aan met JeS

Nieuwe samenwerkingspartner Thermae 2000