Voor samenwerkingspartners

JeS is een interessante ingang voor landelijke initiatieven en organisaties die voortdurend nieuwe business willen genereren. Wij helpen jou, jij helpt ons. Samen worden we daar beter van.

Verbinding creëren

Naast verbinding creëren met eigen leden, betekent verbinden ook vanuit het overkoepelende met landelijke partijen en organisaties samenwerken. Vooral ook om de achterban van leden te bereiken. Of dit nu de overheid is met gerichte campagnes of grotere landelijke merken. JeS legt die verbindingen en geeft (selectief) toegang

tot de achterban van ledenorganisaties. Via de aangesloten ledenorganisaties maken we de lokale doorvertaling. Elke partij kent haar eigen leden en weet hoe ze met mensen in de regio om moet gaan. Landelijke dekking, met een lokaal karakter. Dat is onze kracht.

Waarom samenwerken met JeS

Samenwerken met JeS levert je door het hele land nieuwe klanten op. We zijn dus vooral een toegangspoort voor nieuwe business. Op voorwaarde dat we er samen beter van worden.

Niet ieder bedrijf past in het verhaal van JeS. Het is belangrijk dat er raakvlakken zijn met de maatschappelijk relevante thema’s zorg, welzijn, gezondheid en wonen. Tijdens een eerste kennismakingsgesprek kijken we concreet wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Markt ‘feeling’

we kennen onze achterban van ruim 1,4 miljoen leden

Landelijke dekking

met een sterke regionale en lokale verbinding

Onafhankelijke positie

niet gelieerd aan politieke partijen of vakbonden

Vertrouwen

onze verbinding en directe relatie met de zorg

Community

verbinden van de ledenorganisaties onderling

Wie is er al lid?

JeS bestaat uit 26 ledenorganisaties en telt ruim 1.400.000 leden verspreid over heel Nederland. Landelijke ambities en daadkracht, maar met lokale voelsprieten. Altijd bezig om een duurzaam succesvolle toekomst te realiseren. Breed geaccepteerd en zichtbaar in de markt.